Ladda elbilen billigt och smart

Om du håller på med sport blir det ganska lätt mycket bilkörning, särskilt om du är tränare eller om du eller en familjemedlem tävlar. Då är det smart att både köra elbil och skaffa en laddbox som laddar billigast möjligt.

Skaffa Easee laddbox för smartladdning

Vad är smartladdning? När du installerar en Easee laddbox via elbolaget Tibber kommer laddboxen att ladda när elpriset är som lägst. Du sparar både pengar genom att köra på el, och sedan gör du bilkörningen än billigare genom att ladda när det är som billigast. Gå in på Tibber och skaffa Easee laddbox och spara än fler tusenlappar på din elbil.

Bilkörning och idrott

De bästa är naturligtvis att gå eller cykla till idrotten, men många av oss måste ta bilen. Särskilt om sportanläggningen ligger i utkanten av stan eller om vi har en lång väg dit. Förutom träning, så ingår det ju tävlingar. En god anledning att investera i en elbil är just de långa bilturerna på helgerna till olika tävlingar. Det är både roligt och utmanande att åka på tävlingar, samtidigt som bränslepriserna är riktigt höga just nu. Om du vet med dig att det blir mycket bilkörning i framtiden är det klokt att verkligen tänka igenom hur du ska göra körningen så billig som möjligt. Elbil med en Easee laddbox är en bra början.

Vikten av idrott

Eftersom vi lever ett mycket stillasittande liv idag är det oerhört viktigt med idrott. Särskilt om du även kör mycket bil. Försök att gå eller cykla så mycket som möjligt för att förebygga hälsoproblem. Både du och plånboken tjänar på att låta bilen stå lite extra mycket och istället använda musklerna.

Idrott handlar heller inte bara om fysisk hälsa, utom även om gemenskap, utmaningar och roliga upplevelser. Det är viktigt att barn och unga får en möjlighet att utöva idrott för att växa som individer och för att skapa en hälsosam grund i livet. Som vuxen är det klokt att både vara en förebild genom att träna och tävla, men också hjälpa och uppmuntra yngre personer att hålla på med idrott. Idrott är inte bara en hobby, utan en livsstil.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *